HMKC

Lidgelden

We kunnen op 2019 met trots terugkijken, omdat we verschillende projecten gerealiseerd of opgestart hebben die investeren in de toekomst van de club:

  • we mochten 24 nieuwe leden verwelkomen in onze club
  • we legden twee nieuwe kunstgrasvelden aan
  • we zijn bezig met de bouw van een gloednieuwe kantine zodat we er weer jaren tegenaan kunnen en een leuke thuis voor onze club kunnen maken
  • er is een project opgestart om ook onze volledige uitrusting zoals bv. de tenues volledig te vernieuwen, zodat we onze trots ook kunnen uitstralen naar de buitenwereld

Al deze investeringen vragen echter een kost. Naast de zichtbare investeringen, zijn er aan de andere kant ook aanhoudende stijgingen in onze kosten. Zo zijn onze bijdragen aan de KBKB (federatie) voor o.a. licenties en verzekeringen de voorbije jaren telkens gestegen (dit jaar zelfs met 6%) . En ondanks we al jaren een spaarzaam en doordacht financieel beleid voeren, zijn we nu toch genoodzaakt om zelf ook een aanpassing van ong. 17% uit te voeren op de lidgelden, en dit uitsluitend om de reële kosten te dekken. 

Ook al is dit geen fijne boodschap om te brengen, we sterken ons aan de wetenschap dat we investeren in de toekomst en dat we nog altijd bij de meest goedkope en toegankelijke clubs van België horen als we zelf de vergelijking maken:
Verde kern: € 215 / Voorwaarts kern: € 155
Verde jeugd: € 145 / Voorwaarts jeugd: € 150

Via deze weg willen we jullie allemaal ook erg bedanken voor de betrokkenheid m.b.t. de steensponsoring en tal van andere initiatieven ter ondersteuning van onze nieuwe kantine. De laatste loodjes wegen echter het zwaarst en ook voor dit project zoeken we nog altijd sponsors. Alle hulp is welkom!

Hopelijk kunnen we jullie snel ontvangen in onze nieuwe en gezellige kantine. We hebben er alvast zin in om ook van 2020 weer een topjaar te maken.

De nieuwe lidgelden voor 2020 bedragen:

 Ploegen  Lidgeld 
 U8  € 70
 U10  € 70
 U12  € 90
 U14  € 90
 U16  € 90
 U19  € 90
 kern  € 140
 gewestelijken  € 120
 recreanten  € 90
 adherenten  € 70
 steunend lid  € 30

Gelieve vóór 01/02/2020 te storten op onze rekening BE35 9731 8350 4937.
Voor jeugdleden voorzien we een vermindering van € 5 voor het 2de kind uit hetzelfde gezin, en van € 10 vanaf het 3de kind uit hetzelfde gezin.

Vergeet niet om aan je mutualiteit een document te geven voor tussenkomst in het lidgeld.
Je vindt de nodige formulieren hier:
- De Voorzorg
- CM
- OZ
- VNZ
- LM Plus

Om het in te vullen en te ondertekenen kan je steeds bij Dirk Gijsen en Jan Van der Borst terecht.

team

HMKC 2 - Riviera/Deurne 3

team

U8

team

HMKC 3 - Ganda 2

team

HMKC C - Riviera/Deurne C

team

HMKC A - Leuven A

team

HMKC B- Leuven B

team

HMKC U19 - Sparta Ranst U19

team

HMKC A - Riviera/Deurne A

Steensponsoring

We zijn er bijna, maar toch niet helemaal...
Tot nu toe heeft al een 60% van onze leden één of meerdere van onze stenen gekocht, en we blijven hopen dat de overige leden nog een bijdrage zouden leveren door een steentje te kopen.
Wie helpt ons met deze laatste loodjes?
Je kan 1 steen kopen aan 40 euro en je trekt hiervan bijna de helft terug via uw belastingen. Dit valt toch best mee, voor een gloednieuwe kantine!

Klik op deze link om naar de bestelpagina te gaan.

... voor zelfstandigen

Hier vind je een document dat je kan gebruiken om zelfstandigen of bedrijven aan te spreken om een steentje bij te dragen in onze sponsoring.
Dit kan een vriend zijn, de bakker uit te buurt of zelfs je werkgever.
Voor bedrijven voorzien wij een factuur en hoeft de sponsoring niet via de Koning Boudewijnstichting te verlopen.

Veel succes in het vinden van sponsors!

Zomeruur

In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 maart 2020 zetten we de klok terug een uurtje vooruit. Dus 2 uur wordt dan 3 uur.
Het wordt terug zomeruur of zomertijd en we slapen 1 uur minder.
Hierdoor blijft het dan ’s avonds weer langer licht.

Voor wie het moeilijk kan onthouden wanneer we nu juist de klok voor of achteruit moeten draaien, hier een heel handig ezelsbruggetje: in het VOORjaar wordt de klok VOORuit gezet.  Dus in het najaar keren we terug.

Back to Top