HMKC

Nieuwe T1 voor volgend seizoen

Het bestuur en het technisch comité van Hoboken-Mercurius Korfbalclub is erg verheugd te kunnen melden dat zij Ewald Frensch hebben kunnen aantrekken als nieuwe T1, vanaf het seizoen 2020-2021.

Ewald was in het verleden reeds succesvol trainer bij Ganda, Vobako en zeker ook bij Floriant, met wie hij de promotie naar de topleague wist te realiseren met de verkiezing tot trainer van het jaar 2016 als beloning.

Ewald was ook verschillende jaren Trainer van de Nationale U17 en dat is zeker ook één van de redenen waarom we erg blij zijn met de keuze van Ewald voor HMKC.
De komende jaren willen we met Ewald,  een ambitieus en doorgedreven opleidingsproject van onze opkomende jeugd realiseren, teneinde hen klaar te stomen voor onze kernploeg.   Dit alles in combinatie met een volledig nieuwe infrastructuur die eind maart zal worden opgeleverd, moet ons in staat stellen een standvastige ploeg in de promoleague te worden!

Via deze weg wensen wij ook Glenn Lebon en Frank Van Maroey te bedanken, voor de afgelopen 3 seizoenen waarin zij mooi werk hebben geleverd, met hopelijk een veldtitel op het einde van dit seizoen als beloning!

team

HMKC 2 - Riviera/Deurne 3

team

U8

team

HMKC 3 - Ganda 2

team

HMKC C - Riviera/Deurne C

team

HMKC A - Meeuwen A

team

Minerva A - HMKC A

team

HMKC U19 - Sikopi U19

team

HMKC A - Riviera/Deurne A

Back to Top