HMKC

Nieuwe T1 voor volgend seizoen

Het bestuur en het technisch comité van Hoboken-Mercurius Korfbalclub is erg verheugd te kunnen melden dat zij Ewald Frensch hebben kunnen aantrekken als nieuwe T1, vanaf het seizoen 2020-2021.

Ewald was in het verleden reeds succesvol trainer bij Ganda, Vobako en zeker ook bij Floriant, met wie hij de promotie naar de topleague wist te realiseren met de verkiezing tot trainer van het jaar 2016 als beloning.

Ewald was ook verschillende jaren Trainer van de Nationale U17 en dat is zeker ook één van de redenen waarom we erg blij zijn met de keuze van Ewald voor HMKC.
De komende jaren willen we met Ewald,  een ambitieus en doorgedreven opleidingsproject van onze opkomende jeugd realiseren, teneinde hen klaar te stomen voor onze kernploeg.   Dit alles in combinatie met een volledig nieuwe infrastructuur die eind maart zal worden opgeleverd, moet ons in staat stellen een standvastige ploeg in de promoleague te worden!

Via deze weg wensen wij ook Glenn Lebon en Frank Van Maroey te bedanken, voor de afgelopen 3 seizoenen waarin zij mooi werk hebben geleverd, met hopelijk een veldtitel op het einde van dit seizoen als beloning!

team

HMKC 2 - Riviera/Deurne 3

team

U8

team

HMKC 3 - Ganda 2

team

HMKC C - Riviera/Deurne C

team

HMKC A - Leuven A

team

HMKC B- Leuven B

team

HMKC U19 - Sparta Ranst U19

team

HMKC A - Riviera/Deurne A

Steensponsoring

We zijn er bijna, maar toch niet helemaal...
Tot nu toe heeft al een 60% van onze leden één of meerdere van onze stenen gekocht, en we blijven hopen dat de overige leden nog een bijdrage zouden leveren door een steentje te kopen.
Wie helpt ons met deze laatste loodjes?
Je kan 1 steen kopen aan 40 euro en je trekt hiervan bijna de helft terug via uw belastingen. Dit valt toch best mee, voor een gloednieuwe kantine!

Klik op deze link om naar de bestelpagina te gaan.

... voor zelfstandigen

Hier vind je een document dat je kan gebruiken om zelfstandigen of bedrijven aan te spreken om een steentje bij te dragen in onze sponsoring.
Dit kan een vriend zijn, de bakker uit te buurt of zelfs je werkgever.
Voor bedrijven voorzien wij een factuur en hoeft de sponsoring niet via de Koning Boudewijnstichting te verlopen.

Veel succes in het vinden van sponsors!

Zomeruur

In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 maart 2020 zetten we de klok terug een uurtje vooruit. Dus 2 uur wordt dan 3 uur.
Het wordt terug zomeruur of zomertijd en we slapen 1 uur minder.
Hierdoor blijft het dan ’s avonds weer langer licht.

Voor wie het moeilijk kan onthouden wanneer we nu juist de klok voor of achteruit moeten draaien, hier een heel handig ezelsbruggetje: in het VOORjaar wordt de klok VOORuit gezet.  Dus in het najaar keren we terug.

Back to Top