HMKC

Jeugdtornooi

We maken met zijn allen bijzondere tijden door omwille van het COVID19.
Momenteel geldt onder andere dat alle recreatieve, sportieve en culturele activiteiten, publiek en privé, ongeacht hun omvang, verboden zijn.  Het gaat om een uitdrukkelijk verbod en dit houdt in dat sportclubs en andere sportorganisaties, maar ook individuele burgers geen sportactiviteiten meer mogen organiseren of faciliteren.
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn verregaande maatregelen van kracht die een belangrijke impact hebben op het dagelijkse leven.  Deze maatregelen zijn geldig tot 5 april 2020. Nadien wordt de situatie verder geëvalueerd door onze regering.
Wanneer dit verbod wordt opgeheven is koffiedik kijken en naar mijn mening zal het nog een tijdje aanslepen.

Aangezien ons jaarlijks “keitof” jeugdweekend gepland staat in mei zijn wij, jeugdbestuur HMKC, helaas genoodzaakt deze activiteit te annuleren omwille van volgende redenen:

  • onduidelijkheid wanneer de lockdown zal eindigen.
  • de kans is groot dat de maatregelen zullen verlengd worden door de Belgische overheid.
  • verbod op alle recreatieve, sportieve en culturele activiteiten, publiek en privé, ongeacht hun omvang.
  • de scholen een inhaalbeweging zullen moeten maken, hoe en wanneer is nog een groot vraagteken.
  • onduidelijkheid omtrent eindronde veld.
  • indien we nu niet beslissen, als het niet zou kunnen doorgaan, het geld kwijt zijn van de goede azaleaverkoop.

Weet wel, indien de maatregelen worden opgeheven, dat HMKC een jeugddag zal organiseren op zaterdag 29 augustus 2020. Details hieromtrent zullen op een later tijdstip worden doorgestuurd.

Voor diegenen die het jeugdweekend al hadden betaald, zal de penningmeester het bedrag terugstorten op de rekening van diegenen die betaald hadden!

Wij roepen nogmaals op om de maatregelen van de overheid zo goed mogelijk op te volgen, zodat deze crisis snel onder controle is en wij jullie snel terug kunnen verwelkomen in onze nieuwe kantine.  

!!!BON COURAGE AND STAY SAFE AT HOME!!!

team

HMKC 2 - Riviera/Deurne 3

team

U8

team

HMKC 3 - Ganda 2

team

HMKC C - Riviera/Deurne C

team

HMKC A - Leuven A

team

HMKC B- Leuven B

team

HMKC U19 - Sparta Ranst U19

team

HMKC A - Riviera/Deurne A

Aanspreekpersoon Integriteit of kortweg API

De API, is de persoon die je kan contacteren bij HMKC als er sprake is van een integriteitschending. Hiermee bedoelen we elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Wie kan er terecht bij onze API’S?
Alle leden, jeugdleden, ouders, trainers, bestuurders of andere vrijwilligers van HMKC.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? Of merk je tijdens je sportactiviteiten of daarnaast dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
Dan hebben de API’S een luisterend oor en kan je via een gesprek op een objectieve manier de problemen detecteren en oplijsten om deze bespreekbaar te maken tussen de beide partijen. Zo kan er mogelijk tot een oplossing gekomen worden.
De meldingen worden in alle discretie behandeld en ze verlenen jou advies bij de mogelijke vervolgstappen of indien nodig een doorverwijzing.

Onze API’s
Jessy Gamblin 0497/63 66 85 en François Van Noten 0468/46 24 82
Je kan ze natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken als ze op de club aanwezig zijn

Back to Top