HMKC

KBKB organisaties

In navolging op de beslissing van vorige week om de veldcompetitie, de Beker van België en het Gala van de Gouden Korf te annuleren, heeft de Raad van Bestuur de beslissing genomen om tot en met 30 juni 2020 geen grootschalige organisaties meer toe te laten. Dit wil zeggen dat ook de Dag van de Bondsmedewerker en de Nationale Dag van de Recreant niet kunnen doorgaan dit seizoen.

In functie van de Bijkomende Algemene Vergadering van 30 april 2020zal de KBKB een digitaal alternatief opzetten om dit te laten doorgaan. U krijgt hier de komende dagen verdere informatie over. We beraden ons in tussentijd nog over het verloop van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van 14 juni 2020.

De eerstvolgende sportieve korfbalafspraken in 2020 zijn dus hopelijk de manches in het beachkorfbal.

team

HMKC 2 - Riviera/Deurne 3

team

U8

team

HMKC 3 - Ganda 2

team

HMKC C - Riviera/Deurne C

team

HMKC A - Leuven A

team

HMKC B- Leuven B

team

HMKC U19 - Sparta Ranst U19

team

HMKC A - Riviera/Deurne A

Aanspreekpersoon Integriteit of kortweg API

De API, is de persoon die je kan contacteren bij HMKC als er sprake is van een integriteitschending. Hiermee bedoelen we elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Wie kan er terecht bij onze API’S?
Alle leden, jeugdleden, ouders, trainers, bestuurders of andere vrijwilligers van HMKC.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? Of merk je tijdens je sportactiviteiten of daarnaast dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
Dan hebben de API’S een luisterend oor en kan je via een gesprek op een objectieve manier de problemen detecteren en oplijsten om deze bespreekbaar te maken tussen de beide partijen. Zo kan er mogelijk tot een oplossing gekomen worden.
De meldingen worden in alle discretie behandeld en ze verlenen jou advies bij de mogelijke vervolgstappen of indien nodig een doorverwijzing.

Onze API’s
Jessy Gamblin 0497/63 66 85 en François Van Noten 0468/46 24 82
Je kan ze natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken als ze op de club aanwezig zijn

Back to Top