HMKC

Mondmaskers

Het gebruik van mondmaskers voor bezoekers van de horeca is verplicht en er moet ook een register worden bijgehouden. Ons clublokaal wordt aanzien als een horeca zaak en moet dezelfde regels toepassen.

Praktisch wil dit zeggen dat iedereen die geen mondmasker draagt binnen het gebouw en tussen terras en toog, wc, kleedkamer een boete van 250 euro kan krijgen.

HMKC dient deze maatregel dan ook strikt na te leven en zal iedereen (leden, ouderssupporters en bezoekers) vragen/verplichten om vanaf morgen, zaterdag 25 juli, een mondmasker te dragen binnen het gebouw en tussen je tafel buiten en het gebouw. Iedereen dient ook zijn gegevens achter te laten in het register aan de kassa.

Daarnaast zal de beheerraad en het jeugdbestuur op korte termijn een meeting beleggen ode richtlijnen te bepalen die we gaan hanteren op trainingsdagen, tornooi, jeugddag en wedstrijddagen.

team

Sportkamp

team

Jeugddag

team

HMKC 3 - Ganda 2

team

HMKC C - Riviera/Deurne C

team

HMKC A - Leuven A

team

HMKC B- Leuven B

team

HMKC U19 - Sparta Ranst U19

team

HMKC A - Riviera/Deurne A

Aanspreekpersoon Integriteit of kortweg API

De API, is de persoon die je kan contacteren bij HMKC als er sprake is van een integriteitschending. Hiermee bedoelen we elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Wie kan er terecht bij onze API’S?
Alle leden, jeugdleden, ouders, trainers, bestuurders of andere vrijwilligers van HMKC.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? Of merk je tijdens je sportactiviteiten of daarnaast dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
Dan hebben de API’S een luisterend oor en kan je via een gesprek op een objectieve manier de problemen detecteren en oplijsten om deze bespreekbaar te maken tussen de beide partijen. Zo kan er mogelijk tot een oplossing gekomen worden.
De meldingen worden in alle discretie behandeld en ze verlenen jou advies bij de mogelijke vervolgstappen of indien nodig een doorverwijzing.

Onze API’s
Jessy Gamblin 0497/63 66 85 en François Van Noten 0468/46 24 82
Je kan ze natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken als ze op de club aanwezig zijn

Back to Top