HMKC

Veiligheidsvoorschriften

Ondertussen zijn we opnieuw gestart met de trainingen, uiteraard rekening houdende met de verschillende richtlijnen die strikt dienen te worden gevolgd.  We gaan ook de kantine zelf tijdens en na de trainingen terug openstellen met vastgelegde sluitingsuren. Op dinsdag tot 23u., op woensdag tot 22u., op vrijdag tot 24u. en op zaterdag tot 18u., naargelang de competitiewedstrijden.  Zondag is de kantine enkel open in geval van oefenwedstrijden of competitie.

De KBKB heeft uiteindelijk beslist dat alle competities (jeugd, kern en gewestelijken) starten vanaf 19/9/2020.

Om alles veilig te laten verlopen en boetes te vermijden vragen we jullie wel rekening te houden met de volgende extra maatregelen:

MONDMASKER VERPLICHT
Een mondmasker is verplicht van zodra je onze accomodatie betreedt en ook tussen het sportterrein en de kantine. Ontsmet je handen aan de inkom. Wanneer je langs de lijn wil rechtstaan is dit eveneens verplicht, wanneer je kan zitten op minimum 1,5 meter van anderen is dit niet verplicht. Van zodra je rechtstaat zet je je mondmasker op!

REGISTRATIE VERPLICHT 
Iedereen is verplicht zich individueel te registreren via Twizit of op papier. Er hangt een code bij het betreden van ons domein, scan die in en vul de gevraagde gegevens in aub. Geen smartphone? Vul dan het papiertje in dat je bij de ingang zal vinden en geef het af achter de toog. Personen die geen registratie hebben verricht, kunnen geweigerd worden.
Opgelet: je dient dit iedere dag die je op HMKC doorbrengt opnieuw te doen.

De gegevens die je invult zullen enkel en alleen gebruikt worden om eventueel de contacttracers in staat te stellen om mensen op te sporen bij een uitbraak van Covid-19. De gegevens worden gewist na 4 weken.

CIRCULATIEPLAN
Er is een circulatieplan voorzien, daarvoor dien je de zwart/gele pijlen te volgen en te wachten waar dit staat aangegeven. Er dient steeds een tussenafstand te zijn van 1,5 meter indien je moet staan wachten.
Voor zij die onze kantine willen betreden om iets te consumeren of voor een bezoek aan het sanitair, kom je binnen langs de deur die naast onze hoofdinkom gelegen is (gang naar het sanitair en de kleedkamers).
Na een toiletbezoek verlaat je het gebouw via de hoofduitgang.
Als je een consumptie besteld hebt om buiten te consumeren, verlaat je de kantine naast de toog.
Gelieve bij vertrek de tafel af te ruimen en de uitgang naast de toog te gebruiken.
Volg de pijlen en aanwijzingen op de grond.

ZITPLAATSEN IN EN BUITEN DE KANTINE
In onze kantine zullen tafels staan waar je enkel en alleen samen met mensen uit je bubbel mag plaatsnemen. Het is ten allen tijde verboden om aan de toog te komen staan of rechtstaand te consumeren, deze mag enkel en alleen gebruikt worden om bestellingen af te halen en te komen betalen. Gelieve tafels en stoelen op hun plaats te laten staan en ze zeker niet bij elkaar te schuiven.
Indien je buiten plaats neemt op een stoel, gelieve dan een afstand van 1,5m te bewaren.
Zet je een tafel, dan gelden dezelfde regels als binnen, dus enkel met je bubbel.

BESTELLINGEN
Wanneer je iets wenst te bestellen kan dat alleen aan de toog en zodra je bestelling klaar is (en bij voorkeur via clubkaart of bankkaart is afgerekend), ga je onmiddellijk terug naar je tafel of stoel.  Wanneer je rondloopt, dien je verplicht je mondmasker te dragen, wanneer je aan tafel zit, mag het af.

Mochten jullie nog vragen hebben, kan je steeds terecht bij één van de bestuursleden of het jeugdcomité.

team

Sportkamp

team

Jeugddag

team

HMKC 3 - Ganda 2

team

HMKC C - Riviera/Deurne C

team

HMKC A - Leuven A

team

HMKC B- Leuven B

team

HMKC U19 - Sparta Ranst U19

team

HMKC A - Riviera/Deurne A

Aanspreekpersoon Integriteit of kortweg API

De API, is de persoon die je kan contacteren bij HMKC als er sprake is van een integriteitschending. Hiermee bedoelen we elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Wie kan er terecht bij onze API’S?
Alle leden, jeugdleden, ouders, trainers, bestuurders of andere vrijwilligers van HMKC.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? Of merk je tijdens je sportactiviteiten of daarnaast dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
Dan hebben de API’S een luisterend oor en kan je via een gesprek op een objectieve manier de problemen detecteren en oplijsten om deze bespreekbaar te maken tussen de beide partijen. Zo kan er mogelijk tot een oplossing gekomen worden.
De meldingen worden in alle discretie behandeld en ze verlenen jou advies bij de mogelijke vervolgstappen of indien nodig een doorverwijzing.

Onze API’s
Jessy Gamblin 0497/63 66 85 en François Van Noten 0468/46 24 82
Je kan ze natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken als ze op de club aanwezig zijn

Back to Top