HMKC

Jaak Schram Parkloop 2020

Om de veiligheid te garanderen in coronatijden werd beslist om de 'échte' loop dit jaar niet te laten plaatsvinden. Na 45 jaar willen de organisatoren hun trouwe lopers niet in de steek laten. Daarom wordt voor de eerste keer in de geschiedenis van de 'Jaak Schram Parkloop' een virtuele jogging aangeboden om te lopen in november.

Van maandag 9 tot en met zaterdag 14 november kan je je eigen gekozen afstand lopen waar én wanneer het je past, alleen, in je eigen bubbel, op voldoende afstand met een looppartner of in de sportclub.

Schrijf hiervoor in door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en leeftijd en registreer je afgelegde afstand. Als je loopt voor je favoriete Hobokense sportclub, maakt die vereniging kans op een extra prijs. Sportclubs kunnen een waardebon voor de aankoop van nieuw sportmateriaal winnen. Ten laatste op zaterdag 14 november laat je weten aan de sportantenne hoeveel km je gelopen hebt. Na de virtuele loop worden al deze loopafstanden opgeteld om te weten hoeveel kilometers de sportievelingen gelopen hebben.

Ook via Strava kan je je aanmelden voor de Virtuele Jaak Schram Parkloop 2020.
Word lid van de club "Virtuele Jaak Schram Parkloop 2020", registreer je en upload je wandeling of loop tussen 9 en 14 november.
Vergeet niet om vrienden en familie uit te nodigen om hetzelfde te doen! https://www.strava.com/clubs/JSParkloop2020

Aparte virtuele loop voor Hobokense leerlingen
Voor kinderen uit de Hobokense basisscholen is er een aparte virtuele loop. Daarvoor kan worden ingeschreven via de sportleraar op de school van je kind.

Meer info:
Stefan Hameau, sportantenne district Hoboken
tel. 03 338 30 66, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

team

Sportkamp

team

Jeugddag

team

HMKC B - Ganda B

team

HMKC A - Ganda A

team

HMKC A - Leuven A

team

HMKC B- Leuven B

team

HMKC U19 - Sparta Ranst U19

team

HMKC A - Riviera/Deurne A

Aanspreekpersoon Integriteit of kortweg API

De API, is de persoon die je kan contacteren bij HMKC als er sprake is van een integriteitschending. Hiermee bedoelen we elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Wie kan er terecht bij onze API’S?
Alle leden, jeugdleden, ouders, trainers, bestuurders of andere vrijwilligers van HMKC.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? Of merk je tijdens je sportactiviteiten of daarnaast dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
Dan hebben de API’S een luisterend oor en kan je via een gesprek op een objectieve manier de problemen detecteren en oplijsten om deze bespreekbaar te maken tussen de beide partijen. Zo kan er mogelijk tot een oplossing gekomen worden.
De meldingen worden in alle discretie behandeld en ze verlenen jou advies bij de mogelijke vervolgstappen of indien nodig een doorverwijzing.

Onze API’s
Jessy Gamblin 0497/63 66 85 en François Van Noten 0468/46 24 82
Je kan ze natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken als ze op de club aanwezig zijn

Back to Top