HMKC

Opgelet! Winteruur!

In de nacht van zaterdag op zondag (29/30 oktober 2022) schakelen we over van zomertijd op wintertijd. Zondagochtend 30 oktober om drie uur 's ochtends draaien we de klok één uur achteruit, drie uur wordt twee uur.

De overschakeling naar wintertijd heeft drie directe gevolgen: je zal zondagochtend een uur langer kunnen uitslapen, de zon komt vanaf zondagochtend een uur vroeger op en gaat een uur vroeger onder.

De wintertijd zal duren tot 26 maart 2023. Dan schakelen we opnieuw over op zomertijd.

De huidige regeling voor de zomertijd dateert van 1977. Onder invloed van de economische crisis begon de overheid met de tijd te spelen. Door de uren met zonlicht meer te laten samenvallen met het leefpatroon van de mensen, hoopte men energie te besparen.

 
team

HMKC B - KCBJ B

team

HMKC A - KCBJ A

team

HMKC A - Verde A

team

HMKC B - Verde B

team

Benecup 2022

team

Zomerkamp 2022

team

HMKC B - Blauw Wit B

team

HMKC A - Blauw Wit A

Aanspreekpersoon Integriteit of kortweg API

De API, is de persoon die je kan contacteren bij HMKC als er sprake is van een integriteitschending. Hiermee bedoelen we elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Wie kan er terecht bij onze API?
Alle leden, jeugdleden, ouders, trainers, bestuurders of andere vrijwilligers van HMKC.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? Of merk je tijdens je sportactiviteiten of daarnaast dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
Dan heeft de API een luisterend oor en kan je via een gesprek op een objectieve manier de problemen detecteren en oplijsten om deze bespreekbaar te maken tussen de beide partijen. Zo kan er mogelijk tot een oplossing gekomen worden.
De meldingen worden in alle discretie behandeld en ze verlenen jou advies bij de mogelijke vervolgstappen of indien nodig een doorverwijzing.

Onze API
Bianca Demuyer 0475/52 83 10
Je kan ze natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken als ze op de club aanwezig is.

 

 
Back to Top