HMKC

Verslag 12-01-20 HMKC - Riviera/Deurne

HMKC - Riviera/Deurne     17-26

Hoboken-Mercurius blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. Het verloor opnieuw,

Riviera kreeg de zege nochtans niet cadeau, en ziet nu ook Erine uitvallen met een blessure. Zo lijkt een verlengd verblijf in de Promoleague weer wat verder weg.

De wedstrijd van vandaag brengt echter hoop. Als de Hobokenaren volgende week tegen Ganda met eenzelfde enthousiasme op het veld komen, maken ze misschien een kans.

Hoboken-Mercurius loopt in de eerste minuten met doelpunten Chris, Sara en Mathias zowaar 3-0 uit. Riviera lijkt HMKC een beetje te hebben onderschat, ze laten wel heel gemakkelijk het schot toe. Toch komen de bezoekers niet veel later op gelijke hoogte. Met doelpunten van Elise, Xander, Mathias en Chris staat de thuisploeg nog tot halverwege de eerste helft op voorsprong. Dan vindt Riviera het welletjes. De bezoekers nemen de leiding over en lopen drie punten uit. Hoboken-Mercurius blijft met doelpunten van Sara, Jerry, Chris en Elise wel in het spoor van Riviera. Ruststand 11-13

Ook in de tweede helft blijft de thuisploeg aanklampen. En na doelpunten van Sara, Jerry, Zoë en Xander komt Hoboken-Mercurius weer naast Riviera. Het beste is er bij de thuisploeg dan wel vanaf. De Hobokenaren kunnen geen vuist meer maken en Riviera korfbalt een achtpunten kloof bijeen. Jerry en Chris kunnen in de slotfase nog als enigen tegen scoren. De bezoekers lopen vlak voor tijd nog een extra punt uit. Eindstand 17-26.

Kwamen in actie aan voor Hoboken-Mercurius: Chris Gamblin (4), Jerry Van Meirvenne (3), Sara Adriaenssens (3Sw), Mathias Vandenbulcke (2), Xander Dries (2), Elise Vandoosselaere (2SW), Zoë De Roeck (1), Erine Delhasse, Bert Coolman, Amber Vandenbulcke

Back to Top