HMKC

Gewestelijken

Gewestelijken

 HMKC 2  HMKC 3
  (klik om te vergroten)


Ploegverantwoordelijken

Serge Bossant   2de gewestelijke         0473 65 88 84
Steve Lenaerts   3de gewestelijke       0495 74 47 71


Trainingsdagen

vrijdag

Verslag 3-11-19 HMKC 2 en HMKC 3

Speel gewestelijk  -  Daar is het supergezellig!!!

Door het aanhoudend aanhouden van enkele van mijn supporterleden, ben ik dan maar hedenmorgen om 8u. uit mijn bed gekomen, om 2 matchkes van de gewestelijken te zien, op hetzelfde terrein, op het zelfde tijdstip, waanzin!!
Toch heb ik geen minuut spijt gehad, ziehier het relaas:

Ik wou bewijzen dat je geen 2 matchen gelijk kon zien, en zonder hulp was dit mij niet gelukt, oordeel zelf!!

HMKC2  - Riviera KC en HMKC3 - Ganda

In de eerste minuten maakte den "Bosse" 1-0, en zijn "mateke" Werner maakte 1-1, op het andere veld.  Dankzij Wes, Bert en Mike werd het 5-3, en rechts van mij een dubbelsalvo van "Molleke" voor 3-1 en Werner voor 4-2.  Als ik eerlijk moet zijn, was zowel op het ene veld als op het andere veld het kruit van onze  twee "vijftigers" een beetje verschoten, maar heb gehoord dat ze vorige donderdag nogal zwaar getraind hadden. Dus bij den "2" kwam youngster Mike de vlam in de pan steken, en op het andere veld "snottie" Riley met af en toe een dubbelsalvo.

Op het eerste veld bleef het lang spannend, maar op het tweede sloegen Shiny, Riley en Sien de nodige kloof, en begon de Gentse lip meer en meer te hangen. Als Vanessa dan nog een "kikkerschot" binnenkapte werd het meer "Gentse Waterzooi".

Op het veld van de "oude gloriΓ«n" hadden Tina, FΓ©ke, en de Mike nu ook het gat gevonden en de kloof was daar nu ook geslagen. De Sebbe bewees nu ook, dat hij niet voor niets was aangeworven, en hij mocht op korte tijd 2 x zijne vinger opsteken. (en niet om naar het toilet te gaan!!).

Je zal zeggen, "zo moeilijk is een verslag toch niet", wel als de twee ploegen zowat door elkaar beginnen lopen, en je zoals in de ping-pong je kop heel de tijd van links naar rechts moet draaien... 

Eindconclusie: het is niet te doen, zonder hulp van Swa, Nancy DV en Nick M. konden ze mij nu ongeveer wegsteken. En dat was nog ni alles, regelmatig liepen er dan nog 2 bereidwillige arbiters tussendoor (bedankt Alain en Witte), of wat oude bekenden, die ne goeiendag kwamen zeggen, zoals Ingridje van Jefke (bij De Notelaer gespeeld), en die van Ganda hadden ons oud Hemiksem-duo Emma en Dirk meegebracht!!! Leuk toch!!

Ik vraag mij toch af, of het niet beter is om een kaartclubke op te richten, want er is veel langer nagekaart dan dat de matchen geduurd hebben!!!!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

En nu, in Driesstijl: 

HMKC2 - Riviera  15 - 9       
Wisten de mand hangen: Wes (2), Bert (3), Mike (4), Sebbe (2), Bosse (1), Tina (2), Phaedra (1), Anneke, Bianca, Jessy en de Caje scoorden niet, maar speelden een heel verdienstelijke match.

HMKC3 - Ganda  19 - 5
Wisten de mand hangen: Molleke (4), WW (2), Riley (5), Fred (2), Sien (2), Shiny (2), Vanessa (1), Bianca (1).  De anderen scoorden niet, maar sparen zich voor in de zaal.πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜

Klik hier voor enkele sfeerbeelden.

 

 
Back to Top