HMKC

Kantine en JAV

Door de huidige omstandigheden is het nog altijd niet mogelijk om activiteiten te organiseren en daarom hebben we opnieuw moeten beslissen om de inhuldiging van onze kantine en de Jaarlijkse Algemene Vergadering uit te stellen.  Ook het Palentornooi dienen we af te lassen.
Gelukkig zijn we wel opnieuw in de mogelijkheid om de horeca van onze kantine te openen, zodat er toch nog wat inkomsten kunnen worden gegenereerd.  

Op volgende dagen en uren zijn jullie van harte welkom op ons terras:

Tot 4/06   woensdag 18.00u. - 21.00u.
   vrijdag 18.00u. - 22.00u.
   zaterdag 12.00u. - 18.00u. (behalve op 22/05)
Vanaf 5/06   zaterdag 12.00u. - 18.00u.

Kom zeker eens langs want er zijn weer veel aanpassingen uitgevoerd, waardoor we heel wat meer ruimte hebben. Dit alles dankzij het schitterende werk van het team van helpers onder leiding van Swa. Bedankt!

Voor de opening van onze kantine hebben we een zeer geschikte datum gevonden, die nu definitief vaststaat.  Op vrijdag 20/08 vóór de start van ons tornooi, huldigen we eindelijk onze prachtige kantine in om 19u. Daarna gevolgd door een receptie en 2 topwedstrijden tussen de Belgische en Nederlandse top! Ons tornooi is trouwens al volgeboekt met opnieuw een prachtige affiche. 

De jaarlijkse algemene vergadering stellen we uit naar het einde van het jaar.

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor alle hulp die jullie hebben geboden in dit moeilijke seizoen.  Ik hoop dat we binnenkort eindelijk eens samen kunnen feesten en op een ‘normale’ manier kunnen genieten van onze geliefde sport.  We hebben prachtige velden, een schitterende nieuwe kantine en een club vol warme sportmensen met een hart voor hun club.  Daar mogen we met zijn allen fier op zijn! 

Geniet binnenkort van de vakantie en tot op de opening van het nieuwe seizoen!

team

Sportkamp

team

Jeugddag

team

HMKC B - Ganda B

team

HMKC A - Ganda A

team

HMKC A - Leuven A

team

HMKC B- Leuven B

team

HMKC U19 - Sparta Ranst U19

team

HMKC A - Riviera/Deurne A

Aanspreekpersoon Integriteit of kortweg API

De API, is de persoon die je kan contacteren bij HMKC als er sprake is van een integriteitschending. Hiermee bedoelen we elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Wie kan er terecht bij onze API’S?
Alle leden, jeugdleden, ouders, trainers, bestuurders of andere vrijwilligers van HMKC.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? Of merk je tijdens je sportactiviteiten of daarnaast dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
Dan hebben de API’S een luisterend oor en kan je via een gesprek op een objectieve manier de problemen detecteren en oplijsten om deze bespreekbaar te maken tussen de beide partijen. Zo kan er mogelijk tot een oplossing gekomen worden.
De meldingen worden in alle discretie behandeld en ze verlenen jou advies bij de mogelijke vervolgstappen of indien nodig een doorverwijzing.

Onze API’s
Jessy Gamblin 0497/63 66 85 en François Van Noten 0468/46 24 82
Je kan ze natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken als ze op de club aanwezig zijn

Back to Top