HMKC

Concept programma Benecup 2021


Klik hier
voor een eerste versie van het programma van onze 32ste Benecup Marcel van Damme.  We hebben heel wat moeten puzzelen, om zo veel mogelijk met jullie wensen te kunnen rekening houden.  Mocht er toch iets niet kloppen, kan je het nog altijd doorsturen.
 
Momenteel zien de cijfers van besmetting en vaccinatie in België er zeer gunstig uit en we hebben dan ook een goede hoop dat alles zal kunnen doorgaan, zelfs met supporters en enkele nevenactiviteiten.  We blijven het natuurlijk van nabij opvolgen en zullen jullie verder updaten mocht er iets veranderen.
 
Ondertussen hebben er al enkele teams aangegeven dat ze willen blijven overnachten. Dit is perfect mogelijk en we helpen jullie graag hiermee verder.  Op zaterdagavond is er zoals elk jaar ook een barbecue voorzien, waarvoor jullie nog kunnen inschrijven tot 17/8.  Dit kan via mail of telefonisch.
 
We kijken er met HMKC echt naar uit ons tornooi opnieuw te organiseren!
 
Ik wens jullie nog een goede vakantie, een spannend EK en een goede start van de voorbereidingen.
team

Sportkamp

team

Jeugddag

team

HMKC B - Ganda B

team

HMKC A - Ganda A

team

HMKC A - Leuven A

team

HMKC B- Leuven B

team

HMKC U19 - Sparta Ranst U19

team

HMKC A - Riviera/Deurne A

Aanspreekpersoon Integriteit of kortweg API

De API, is de persoon die je kan contacteren bij HMKC als er sprake is van een integriteitschending. Hiermee bedoelen we elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Wie kan er terecht bij onze API’S?
Alle leden, jeugdleden, ouders, trainers, bestuurders of andere vrijwilligers van HMKC.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? Of merk je tijdens je sportactiviteiten of daarnaast dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
Dan hebben de API’S een luisterend oor en kan je via een gesprek op een objectieve manier de problemen detecteren en oplijsten om deze bespreekbaar te maken tussen de beide partijen. Zo kan er mogelijk tot een oplossing gekomen worden.
De meldingen worden in alle discretie behandeld en ze verlenen jou advies bij de mogelijke vervolgstappen of indien nodig een doorverwijzing.

Onze API’s
Jessy Gamblin 0497/63 66 85 en François Van Noten 0468/46 24 82
Je kan ze natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken als ze op de club aanwezig zijn

Back to Top