HMKC

Webshop

Na lang wachten kunnen we jullie eindelijk de geboorte van onze webshop melden. Via onderstaande link komen jullie terecht op de website van onze sponsor Schaessens Sport. De vermelde prijzen zijn jullie netto aankooprijs; lijstprijs -25%. 

Na bestelling en betaling, zal de kledij aan de club geleverd worden en zal Hilde zorgen dat deze bij de juiste persoon terecht komt. Indien er twijfels zijn over de juist te kiezen maat neem dan best eerst contact op met Hilde. We kunnen dan later bekijken met Schaessens Sport om op de club een pasmoment te organiseren.

We hopen dat iedereen zich kan vinden in de gekozen clubkledij.

Let wel: de webshop van alle clubs die hun kledij bij Schaessens Sport aankopen staat open. Er is uiteraard maar één HMKC webshop.

Link naar webshop

team

Sportkamp

team

Jeugddag

team

HMKC B - Ganda B

team

HMKC A - Ganda A

team

HMKC A - Leuven A

team

HMKC B- Leuven B

team

HMKC U19 - Sparta Ranst U19

team

HMKC A - Riviera/Deurne A

Aanspreekpersoon Integriteit of kortweg API

De API, is de persoon die je kan contacteren bij HMKC als er sprake is van een integriteitschending. Hiermee bedoelen we elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Wie kan er terecht bij onze API?
Alle leden, jeugdleden, ouders, trainers, bestuurders of andere vrijwilligers van HMKC.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? Of merk je tijdens je sportactiviteiten of daarnaast dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
Dan heeft de API een luisterend oor en kan je via een gesprek op een objectieve manier de problemen detecteren en oplijsten om deze bespreekbaar te maken tussen de beide partijen. Zo kan er mogelijk tot een oplossing gekomen worden.
De meldingen worden in alle discretie behandeld en ze verlenen jou advies bij de mogelijke vervolgstappen of indien nodig een doorverwijzing.

Onze API
Bianca Demuyer 0475/52 83 10
Je kan ze natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken als ze op de club aanwezig is.

Back to Top