HMKC

Benecup - helpers gezocht!

Vorig jaar is ons tornooi door de coronamaatregelen helaas niet kunnen doorgaan, alsook tal van andere jaarlijkse evenementen waar we jullie als leden een gezellig samenzijn kunnen aanbieden. Dit jaar kan ons tornooi wel doorgaan op 20 - 21 en 22 augustus en staan wij als bestuur te springen om er een knaleditie van te maken. Ook nu kunnen we jullie topwedstrijden aanbieden omdat we reeds bevestiging hebben gekregen van een groot aantal Belgische en Nederlandse topploegen!
En niet alleen dat! Op vrijdag zullen we ook de officiële opening van onze "brand-new-chromed-out" kantine organiseren, hier zullen jullie allen nog een individuele uitnodiging voor ontvangen.

Het zomertornooi is voor onze club één van de belangrijkste bron van inkomen, het is dan ook vanzelfsprekend dat we na deze coronaperiode er een geslaagde editie van moeten maken om onze massale investeringen (veld/kantine) terug te verdienen. En dit kunnen we niet alleen, daar hebben we jullie ouders, spelers en supporters voor nodig als vrijwilligers.

Daarom willen we vragen jullie ergens op de vrijwilligerslijst te zetten om een taak tijdens deze drie leuke dagen te vervullen, dit kan via deze link.

Bedankt alvast, wij rekenen op jullie hulp.  Laten we er samen een fijn tornooi van maken!
Wees snel, de plekjes zijn immers beperkt.

team

Sportkamp

team

Jeugddag

team

HMKC B - Ganda B

team

HMKC A - Ganda A

team

HMKC A - Leuven A

team

HMKC B- Leuven B

team

HMKC U19 - Sparta Ranst U19

team

HMKC A - Riviera/Deurne A

Aanspreekpersoon Integriteit of kortweg API

De API, is de persoon die je kan contacteren bij HMKC als er sprake is van een integriteitschending. Hiermee bedoelen we elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Wie kan er terecht bij onze API?
Alle leden, jeugdleden, ouders, trainers, bestuurders of andere vrijwilligers van HMKC.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? Of merk je tijdens je sportactiviteiten of daarnaast dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
Dan heeft de API een luisterend oor en kan je via een gesprek op een objectieve manier de problemen detecteren en oplijsten om deze bespreekbaar te maken tussen de beide partijen. Zo kan er mogelijk tot een oplossing gekomen worden.
De meldingen worden in alle discretie behandeld en ze verlenen jou advies bij de mogelijke vervolgstappen of indien nodig een doorverwijzing.

Onze API
Bianca Demuyer 0475/52 83 10
Je kan ze natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken als ze op de club aanwezig is.

Back to Top