HMKC

JAV 2022


Eerst en vooral willen wij jullie een goed en gezond 2022 toewensen! 2021 was door Corona alweer een speciaal jaar maar toch zijn we er met veel inspanning en de nodige creativiteit in geslaagd om onze club draaiende te houden. Dit had echter niet mogelijk geweest zonder jullie aanwezigheid en verbondenheid aan onze club. Via deze weg willen jullie dan ook allemaal bedanken, dit is een enorme motivator voor ons als Bestuur en we hopen jullie in 2022 nog veel terug te zien in onze kantine en op en rond onze sportvelden!

Verder willen jullie melden dat onze Jaarlijkse Algemene Vergadering door zal gaan op vrijdag 28 januari 2022 om 19:00. Na de JAV zal ook de nieuwjaarsreceptie doorgaan, we willen echter vragen dat NIET-leden pas aanwezig zijn na de vergadering. Vergeet ook niet dat we voor zowel de JAV als de receptie de Coronamaatregelen toepassen. (CST scanning, mondmaskers, ... al dat leuke gedoe. :))

Kandidaten voor de Raad van Beheer dienen hun kandidatuur schriftelijk toe te sturen aan het Secretariaat en dit ten laatste zondag 20/01/2022.

Gelieve er rekening mee te houden dat de kandidaten:
- minstens 18 jaar oud dienen te zijn
- ten minste 1 jaar lid moeten zijn van onze vereniging voor een steunend lid
- ten minste 3 maanden lid moeten zijn van onze vereniging voor een spelend lid of adherent
- in orde moeten zijn met de betaling van de nodige lidgelden

Je kan nieuwe kandidaturen toesturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie interpellaties wenst in te dienen met betrekking tot het huidige beleid in onze vereniging kan dit eveneens via e-mail aan het bestuur toesturen.

Definitieve agenda:
- Intekenen aanwezigheidslijst (18.30u.)
- Verwelkoming van alle leden door voorzitter
- Jaarverslag jeugdbestuur
- Jaarverslag penningmeester
- Verslag comité kastoezicht
- Kiezing van de nieuwe kandidaten
- Rondvraag (ingediend op het secretariaat)

Indien je niet aanwezig kan zijn, dan kan je een volmacht geven aan iemand anders om zo het toekomstig beleid van onze club mee te bepalen. We hebben immers genoeg aantal aanwezige leden of volmachten nodig om de vergadering wettelijk te mogen laten doorgaan (50% + 1).

*** schrijf hier in voor de nieuwjaarsreceptie ***

team

Benecup 2021 - HMKC A

team

Benecup 2021 - HMKC B

team

HMKC A - Sikopi A

team

HMKC B - Ganda B

team

HMKC A - Ganda A

team

HMKC C - Edegem C

team

HMKC A- Spartacus/NDN A

team

U9

Aanspreekpersoon Integriteit of kortweg API

De API, is de persoon die je kan contacteren bij HMKC als er sprake is van een integriteitschending. Hiermee bedoelen we elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Wie kan er terecht bij onze API?
Alle leden, jeugdleden, ouders, trainers, bestuurders of andere vrijwilligers van HMKC.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? Of merk je tijdens je sportactiviteiten of daarnaast dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
Dan heeft de API een luisterend oor en kan je via een gesprek op een objectieve manier de problemen detecteren en oplijsten om deze bespreekbaar te maken tussen de beide partijen. Zo kan er mogelijk tot een oplossing gekomen worden.
De meldingen worden in alle discretie behandeld en ze verlenen jou advies bij de mogelijke vervolgstappen of indien nodig een doorverwijzing.

Onze API
Bianca Demuyer 0475/52 83 10
Je kan ze natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken als ze op de club aanwezig is.

 

 
Back to Top