HMKC

Vanwege het Comité Financiën


Na meer dan een jaar wachten zijn we eindelijk zover met Payconiq. We kunnen dit vanaf nu als betaalmiddel aanbieden aan iedereen. De mogelijkheden om te betalen zijn: cash, Bancontact, Payconiq en de clubkaart. Met het aanbieden van de digitale betaalsystemen beogen we uiteraard het verminderen van het cashgeld gebruik.

De club heeft er tevens voor gekozen om de prijzen van de dranken niet te verhogen. We proberen nog altijd om onze verkoopprijs zo laag mogelijk te houden. We zijn we wel genoodzaakt om de korting die jullie krijgen met de clubkaart te verlagen van 10% naar 5%. Tijdens de JAV zullen we de begroting voor 2022 voorleggen en dan hopen we op begrip voor deze maatregel.

We willen wel duidelijk zijn: HMKC is een gezonde financiële club maar we dienen waakzaam te blijven in deze moeilijke tijden.

Wat het gebruik van de clubkaart betreft stellen we vast dat veel kaarten nog niet geregistreerd zijn via de Knip app. Bij verlies van de kaart is het niet mogelijk om het krediet over te zetten naar een nieuwe kaart. Leden die hier een probleem mee hebben kunnen raad vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat betreft de lidgelden zitten we op iets meer dan 50% van de leden die betaald hebben. We willen jullie dan ook vragen om ervoor te zorgen dat eind januari alle speelgerechtigde leden hun lidgeld hebben betaald. Bij een niet of laattijdige betaling kunnen we niet garanderen dat men speelgerechtigd kan blijven. Het bestuur rekent op jullie medewerking.

 
team

Benecup 2021 - HMKC A

team

Benecup 2021 - HMKC B

team

HMKC A - Sikopi A

team

HMKC B - Ganda B

team

HMKC A - Ganda A

team

HMKC C - Edegem C

team

HMKC A- Spartacus/NDN A

team

U9

Aanspreekpersoon Integriteit of kortweg API

De API, is de persoon die je kan contacteren bij HMKC als er sprake is van een integriteitschending. Hiermee bedoelen we elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Wie kan er terecht bij onze API?
Alle leden, jeugdleden, ouders, trainers, bestuurders of andere vrijwilligers van HMKC.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? Of merk je tijdens je sportactiviteiten of daarnaast dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
Dan heeft de API een luisterend oor en kan je via een gesprek op een objectieve manier de problemen detecteren en oplijsten om deze bespreekbaar te maken tussen de beide partijen. Zo kan er mogelijk tot een oplossing gekomen worden.
De meldingen worden in alle discretie behandeld en ze verlenen jou advies bij de mogelijke vervolgstappen of indien nodig een doorverwijzing.

Onze API
Bianca Demuyer 0475/52 83 10
Je kan ze natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken als ze op de club aanwezig is.

 

 
Back to Top