HMKC

Trainerswissel


Via deze weg willen wij melden dat in onderling overleg tussen het sporttechnisch comité en Ewald besloten is om een einde te maken aan onze samenwerking. Ewald was twee en een half seizoen als T1 aan de slag bij HMKC, twee moeilijke seizoenen door het alom bekende Coronavirus. Wij wensen via deze weg Ewald ook veel succes & plezier toe in zijn reeds geplande wereldreis.
 
Voor het verdere verloop van het seizoen zal Bjorn Van Acker (de huidige T2) de functie van T1 opnemen en onze jonge en talentvolle groep verder begeleiden. We willen Bjorn in elk geval heel veel succes wensen met zijn nieuwe rol als hoofdtrainer en ons volledige vertrouwen in hem uitspreken!
 
Het sporttechnische comité zal zich nu verder focussen op het vervolledigen van de trainersstaf en het invullen van de T2 functie.
team

Benecup 2021 - HMKC A

team

Benecup 2021 - HMKC B

team

HMKC A - Sikopi A

team

HMKC B - Ganda B

team

HMKC A - Ganda A

team

HMKC C - Edegem C

team

HMKC A- Spartacus/NDN A

team

U9

Aanspreekpersoon Integriteit of kortweg API

De API, is de persoon die je kan contacteren bij HMKC als er sprake is van een integriteitschending. Hiermee bedoelen we elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Wie kan er terecht bij onze API?
Alle leden, jeugdleden, ouders, trainers, bestuurders of andere vrijwilligers van HMKC.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage, ...? Of merk je tijdens je sportactiviteiten of daarnaast dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?
Dan heeft de API een luisterend oor en kan je via een gesprek op een objectieve manier de problemen detecteren en oplijsten om deze bespreekbaar te maken tussen de beide partijen. Zo kan er mogelijk tot een oplossing gekomen worden.
De meldingen worden in alle discretie behandeld en ze verlenen jou advies bij de mogelijke vervolgstappen of indien nodig een doorverwijzing.

Onze API
Bianca Demuyer 0475/52 83 10
Je kan ze natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken als ze op de club aanwezig is.

 

 
Back to Top