HMKC

Bericht van John


Tijd voor vernieuwing, tijd voor een frisse wind!!
We hebben een nieuwe voorzitter.
We hebben een nieuwe trainer.
Tijd om eens iets aan de "Blue Dragons" te doen?

Misschien niet onmiddellijk, maar we moeten toch klaar zijn tegen het nieuwe seizoen, in de hogere reeks.

Stukje geschiedenis
Grondlegger Günther bracht ons de legendarische ritjes met de bus, prachtig uitgedost, en in grote getale op verplaatsing. Ook de zangkoren, mooi of vals (?), een streling, of marteling voor de oren van sommigen. Kwestie van smaak. Eén ding is zeker, er was een uitgelaten stemming, en Günther had zeker zijn pluimen verdiend.

Dan kwam ikke, oude man, met frisse ideeën. Ik zorgde door acties voor meer financiële armslag. Supporterslidkaarten, supporter van het jaar, reünies, jeneverkes in de zaal, levende juke-box, vriendendag, paaseitjes, enz, enz...

Na 3 jaar, was mijn bobijntje een beetje af, en heb ik om een opvolger verzocht. Geen reacties, dus deed ik er nog maar een jaartje bij. Hoewel dit seizoen nog goed is afgelopen, bleek het enthousiasme van onze supporters, op een laag pitje te staan. Misschien zaten de aanvakelijke resultaten er voor iets tussen te zitten? Wie weet? Toch bleek dat mijn invallen niet meer het gewenste resultaat hadden. Ja wat nu?

Ik stop, en stel voor om niet meer één, maar meerdere kandidaten voor deze taak te vinden, een groepje mensen, die in de toekomst (volgend seizoen) de "Blue Dragons" zullen vertegenwoordigen. Vele handen maken licht werk.

De start zal effe moeilijk zijn, want de kas is leeg. Enkele maanden geleden is er door enkele acties voor een passende oplossing gezorgd, zodat er een nieuwe start kan gebeuren (gratis consumpties, aanwezigheidsacties, enz...).

Wie durft deze uitdaging aan, op een maandagmorgen? Laat zien dat er nog "Blue Dragons" bestaan!!!

Je kan je kandidatuur bij mij insturen, (jong of oud!!), ik wil dit nog centraliseren en opstarten, maar niet meer deelnemen, want mijn tank is nagenoeg leeg.

Hopelijk heeft deze laatste ingeving van mij meer succes.

Het was mij een eer, en genoegen.

John

team

HMKC B - Anthos B

team

HMKC A - Anthos A

team

HMKC B - Blauw Wit B

team

HMKC A - ASKC A

team

HMKC A - Joki A

team

HMKC B - Ago Aalst B

team

HMKC A - Ago Aalst A

team

HMKC A - Blauw Wit A

  Activiteiten

petanquetornooi
      15 jun 2024
Benecup 2024
      16 aug 2024
zomerkamp
      19 aug 2024
rommelmarkt
      25 aug 2024
Back to Top