HMKC

Clubkaarten

 

 

Wij willen u graag wijzen op het belang van het registreren van uw clubkaart via de Knip app. Uit onze administratie blijkt dat een aanzienlijk aantal clubkaarten nog niet is geregistreerd. Dit betekent dat de kaarten nog geen naam hebben gekregen in de app. Het is essentieel dat u dit zo snel mogelijk doet.

Het registreren van uw clubkaart biedt meerdere voordelen. Allereerst zorgt het ervoor dat uw tegoeden veilig zijn. In het geval van verlies of diefstal van uw kaart kunnen wij namelijk alleen het resterende krediet overzetten naar een nieuwe kaart als deze correct is geregistreerd. Zonder registratie is het helaas niet mogelijk om uw tegoeden te behouden.

Wij begrijpen dat niet iedereen even vertrouwd is met de Knip app of het proces van registreren. Mocht u tegen problemen aanlopen of vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact op te nemen via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast staan enkele andere bestuursleden ook klaar om u te helpen bij het registreren van uw kaart of om eventuele andere vragen te beantwoorden wanneer u hen tegenkomt.

Is het mogelijk om dit voor 15/9/2024 te doen? Kaarten die na deze datum geen naam hebben worden geblokkeerd. 

team

HMKC B - Anthos B

team

HMKC A - Anthos A

team

HMKC B - Blauw Wit B

team

HMKC A - ASKC A

team

HMKC A - Joki A

team

HMKC - Rijko        Oefenwedstrijd

team

HMKC A - Verde A

team

HMKC A - Blauw Wit A

  Activiteiten

jaarmarkt Hoboken
      16 sep 2024
especial
      05 okt 2024
Back to Top