HMKC

Floriant U15 - HMKC/Boeckenberg U15A


Zondagochtend vroeg vertrokken de U15 richting Gent voor hun wedstrijd tegen Floriant. In het aanvalsvak startten Eppo, Rayan, Julia en Elize, terwijl Lou, Nino, Liv en Nina de verdedigende lijnen bewandelden. 

Al snel bleek dat Floriant goed wakker was. Binnen no-time stonden we met 2-0 achter, nadat Floriant tweemaal raak schoot. Boeckenberg liet zich echter niet uit het veld slaan. Liv wist met een knap schot de stand op 2-1 te brengen en gaf de ploeg daarmee weer hoop want niet veel later maakte Liv een mooie inloper, waarmee ze de stand weer in balans bracht: 2-2!

Na de rust begonnen we sterk, met een korte kans van Eppo die direct werd benut. De voorsprong was daar: 2-3 voor Boeckenberg! Floriant gaf zich echter niet zomaar gewonnen en wist snel de gelijkmaker te maken: 3-3. 

Maar Boeckenberg toonde veerkracht. Nino brak door de verdediging van Floriant en scoorde met een vlotte inloper: 3-4. Vervolgens nam Lou het voortouw met een prachtig schot van afstand: 3-5. Julia maakte het plaatje compleet met een slimme inloper, waardoor we uitliepen naar een comfortabele 3-6 voorsprong.
In de slotfase wist Floriant nog één keer te scoren, wat de eindstand op 4-6 bracht.

Ondanks het sterke spel liet Boeckenberg enkele kansen liggen. Korte kansen, strafworpen en vrijworpen gingen verloren, waardoor de voorsprong niet verder opliep. Verdedigend zat het  zeker goed! Maar 4 doelpunten tegen krijgen is een mooie prestatie! 

Al met al een mooie overwinning voor de U15, die met meer scherpte in de afronding zelfs nog hoger had kunnen uitvallen. Desondanks kunnen ze tevreden terugkijken op een knappe teamprestatie!

team

HMKC B - Anthos B

team

HMKC A - Anthos A

team

HMKC B - Blauw Wit B

team

HMKC A - ASKC A

team

HMKC A - Joki A

team

HMKC - Rijko        Oefenwedstrijd

team

HMKC A - Verde A

team

HMKC A - Blauw Wit A

  Activiteiten

especial
      05 okt 2024
winteruur
      27 okt 2024
Halloweentocht
      31 okt 2024
50ste Jaak Schram Parkloop
      16 nov 2024
Back to Top