HMKC

Jeugdweekend 2024


Op 8 mei om 18u. zal de bus vertrekken voor een onvergetelijk jeugdweekend, speciaal georganiseerd voor alle jeugdleden van U9 tot en met U19.

Om deel te nemen aan dit jeugdweekend is het noodzakelijk om je in te schrijven. Dit kan eenvoudig gedaan worden door een e-mail te sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het jeugdweekend staat gepland om een ongelooflijk leuke ervaring te bieden voor alle deelnemende jeugdleden.
Met diverse activiteiten en programma's op het programma, beloven we een weekend vol plezier en teamgeest.

Voor deelname aan dit jeugdweekend wordt een bijdrage van 120 euro gevraagd. Deze kost omvat niet alleen het verblijf, maar ook alle maaltijden en drankjes tijdens het verblijf. 
Betalingen kunnen worden gedaan volgens volgende instructies: je kan in 1 keer betalen of 3 x 40 euro. Met als mededeling: "naam kind + Jeugdweekend + eerste deel of volledig deel".

Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in voor dit fantastische jeugdweekend! Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol met vriendschap, plezier en teambuilding.
Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken ernaar uit om samen een geweldig weekend door te brengen!

klik om te vergroten

 
team

HMKC B - Anthos B

team

HMKC A - Anthos A

team

HMKC B - Blauw Wit B

team

HMKC A - ASKC A

team

HMKC A - Joki A

team

HMKC B - Ago Aalst B

team

HMKC A - Ago Aalst A

team

HMKC A - Blauw Wit A

Back to Top